Back to All Events

VAF - zenderprofielendag

  • Vlaams Audiovisueel Fonds Bischoffsheimlaan Brussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, 1000 Belgium (map)

#zenderpresentaties #savethedate #voorinschrijving

Het VAF organiseert opnieuw een zenderprofielendag waarbij de TV-zenders een presentatie geven over wat of hoe zij programmeren, welk hun DNA is, welke programma's bij welke zender passen. Zeer interessant om te weten bij welke zender je als filmmaker wil aankloppen!

Locatie zal dit jaar op het VAF zelf zijn. Gezien de beperkte plaatsen (100p) en de grote interesse, krijgen onze leden voorrang om zich in te schrijven. Fijn voordeel als lid! Meer nieuws vanaf wanneer dat zal zijn, volgt van zodra gekend.

Exacte uur en programma volgen ook nog uiteraard.

Later Event: March 21
Algemene Vergadering